Tuesday, June 16, 2009

yang ketiga

Share
Selasa
16Jun2009
7:30 pg-2:30ptg
Yahyawiah

orang 1 : Farizz, saya nak maklumkan nie.23 hb hari selasa minggu depan ada pentaksir kawasan nak datang. dah siapkan fail plbs belum? kalo belum minta disiapkan segeralah ya.kang datang pejabat amek surat.ok
*bkn plbs tapi SPWA lah

orang 1 (lagi) : SKPM tu dah hantar belum? PPD nak secepat mungkin tuh. Mintak tolong cikgu cepatkan. Selalu sangkut-sangkut macam ni. Jangan lupa ya
*huh!

orang 2 : Farizz kita kena adakan meeting agung pibg tergempar.nk bincangkan hal yuran (mssm,pusat sumber dsb). Bila ya boleh? Tapi kena mesyuarat AJK dulu baru boleh panggil mak bapak.Sepatutnya mnggu ni. Bincanglah dulu ye cemana tapi kena wat cepat.

*minggu depan la ea.xsempat mnggu ni nk edar surat panggilan.

orang 3 : Kita buat meeting pibg Jumaat ni.

*matila.nk jugak mnggu ni

orang 4 : Sabtu ni hari peningkatan profesionalisme kt skola Idrisiah,Kuale ye. Sebahagian dari LDP.Wajib hadir.

*@#%&*##%&^

orang 5 : Farizz, headcount. Siap cepat ye. Nanti PPD call lagi macam hari tu. Saya tanak dah,ye.

*headcount.headcount.headcout.headcount!

orang 6 : Toner printer habis. Ada lagi x kt bilik media?Tolong hantar nanti

*Baekk!




T_T



p/s : haihhh...



3 comments:

  1. susahnyer keje jadi cekgu nih..
    huhuhu...

    ReplyDelete
  2. Sgt2lah bz..Sian..tapi ikhlaskan diri.. Insyallah dapat pahala...
    Dan setiap saat dan minit hidup ini adalah suatu proses pembelajaran..Belajar ttg hidup, belajar ttg kerjaya, belajar ttg watak manusia, belajar ttg kawan2 dan juga belajar dari musuh...Semoga berjaya hadapi dengan tenang..Sabar itu sebahagian daripada iman...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails